Başkan Kantarcı'ın ilçe kongresi nedeniyle kalabalık bir heyetle yaptığı kutlama ziyareti sonrası gerçekleşen iade-i ziyarette, ilçe sorunlarının çözümü için işbirliğinin önemine değinildi.

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve AK Partili belediye meclis üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'yı ziyaret etti. Son derece samimi ortamda geçen ziyarette CHP'li belediye meclis üyeleri de hazır bulundu. Başkan Kantarcı'nın AK Parti ilçe kongresi sonrasında yeni seçilen başkan ve yöneticileri kutlamak için yaptığı ziyaret nedeniyle yapılan iade-i ziyarette ilçe sorunlarının çözümü konusunda görüş alışverişinde de bulunuldu. Çaycuma'ya hakim olan toplumsal barışın derinleşmesi için yapılan ziyaretlerin önemine değinen Başkan Kantarcı, belediyenin planladığı yatırımlarla, mutlaka yapılması gereken kamu yatırımları konusunda görüşlerini de açıkladı.

HER BİRİMİZ ÇAYCUMA'YA HİZMET ETMEK İSTİYORUZ

Ziyarette, "Biz birbirimizin rakibi değiliz. Düşmanı hiç değiliz" diyen Başkan Kantarcı, "Amaçlarımız aynı. Her birimiz Çaycuma'ya hizmet etmek istiyoruz. Biz belediyenin tüm olanaklarını, sizler merkezi idarenin gücünü kullanarak Çaycuma'mıza hizmet edelim. Son zamanlarda yapılan bu ziyaretleri, burada ortaya çıkan görüşleri çok önemsiyorum. Bunun meyvelerini aldığımızı da memnuniyetle ifade etmek isterim. Milletvekilimiz Sayın Ahmet Çolakoğlu'nun gayretleriyle Perşembe yol kavşağına planlanan köprü yatırım programına alındı, şu anda bitme aşamasına geldi" dedi.

SERBEST BÖLGE SINIRININ SALTUKOVA HAVALİMANI İLE SINIRLANDIRILMASI LAZIM

Karşılıklı olarak fikir alıverişi yapmanın önemine de değinen Kantarcı "Bir araya gelip ilçemizin sorunları ve çözüm yolları konusunda ortak fikirler oluşturup, her yerde de savunmamız gerekiyor. Çaycuma konusunda ayrı ayrı konuşmamalı, hepimiz ağız birliği yapmalıyız" dedi. Çaycuma'nın gelişimi için serbest bölge alanının daraltılmasının önemine de değinen Başkan Kantarcı, "Serbest bölge sınırının Saltukova Havalimanı ile sınırlandırılması lazım. Şu anda planlandığı gibi Çaycuma köprüsüne kadar uzanacak serbest bölge, Çaycuma'nın gelişim alanlarını yok edeceği için gelecekte çok büyük sorunlara yol açacak" dedi.

ŞİMDİ ARTIK HİZMET ZAMANI

Seçim zamanlarında siyasal rekabetin doğası gereği tatlı bir rekabetin yaşanabileceğini söyleyen Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, "Şimdi artık hizmet zamanı. Biz Çaycuma'nın yararına olduğunu düşündüğümüz her türlü çalışmaya destek vermeye hazırız" dedi. Ziyaretten çok mutlu olduğunu söyleyen kantarcı Ak Parti heyetine geldikleri için çok teşekkür etti. Yapılan sohbetin ardından belediye kompleksi önünde topluca fotoğraf çektirildi.