AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, TBMM Başkanı Prof.Dr. Mustafa Şentop ve Türkiye Gürcistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu bir dizi resmi temasta bulunmak üzere Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e gitti.
Ziyarette Gürcistan Parlamentosunu ziyaret ettiklerini ve Türkiye-Gürcistan Parlamentoları arasında iş birliği protokolü imzaladıklarını belirten Ahmet Çolakoğlu:" Tiflis'teki temaslarımız kapsamında, Gürcistan Parlamentosu Başkanı Shalva Papuashvili ile heyetler arası görüşmeler gerçekleştirdik.
Gürcistan Parlamentosunu ziyaret ettik.

Gürcistan Parlamentosu Başkanı Shalva Papuashvili ile Türkiye-Gürcistan parlamentoları arasında işbirliği protokolü imzalandı. Bu işbirliği protokolü ile ilişkilerimizi daha ileriye taşıma konusunda güçlü bir adım atılmış oldu.
Gürcistan Cumhurbaşkanı Salome Zourabichvili ile Meclis Başkanımız Mustafa Şentop bire bir görüşme de gerçekleştirdi.
Görüşmelerde iki ülke arasındaki iyi ilişkilerin geliştirilmesi hususundaki kararlılığımız, karşılıklı olarak teyid edildi.
Türkiye Büyükelçiliğimizi ziyaretin ardından, Gürcistan'ın Bağımsızlığında mücadele eden kahramanların anısına anıta çelenk bıraktık" dedi.