AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Ali Başören, Arif Sefercik, Adnan Tıska ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Çaycuma Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Süleyman Baysal, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda muhtar tarafından karşılanan Çolakoğlu yeni yönetime başarılar diledi. Çolakoğlu; "Muhtarlar Derneği ve yönetim kurulu üyeleri muhtarların taleplerini sadece siyasi anlamda ilçe başkanı ve bizlere iletmekte birlikte bölge devletin konuları ile ilgili istişare sağlamada önemli görevi vardır. Kaymakamlıkta diyalogları sağlamada , çeşitli kurum ve kurumalarda diyalog sağlamada dernek öncü yapıdır. Hep beraber hiçbir ayrım gözetmeksizin bundan sonrada bu diyalogları sağlamalıyız. İlçe Başkanlığı döneminde çok sayıda dernek başkanımızla çalıştık ve sağlam ilişkiler kurduk.

Koltuklar değişiyor, kimse o koltuklarda kalıcı değildir. Hiçbir şekilde birlik ve baraberliği bozacak bir ile müsaade etmeyelim. İlçe Başkanım ve il genel meclis üyelerim ile ben devamlı muhtarımızın emrindeyiz. Yeni seçilen yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diliyorum"diye konuştu.

Dernek Başkanı Süleyman Baysal da ziyaretlerinden ötürü AK Parti heyetine teşekkür etti. Çolakoğlu ziyarette muhtarlardan gelen talep ve önerileri de değerlendirdi.