Ziyarette her bir çocuğa Atatürk baskılı tişört ve balon hediye eden dernek yönetimi daha sonra okula yapılması planlanan Atatürk köşesi için okul yönetimine Atatürk portresi hediye etti.

ADD Yönetim Kurulu Başkanı Ela Mantarlı Kurt, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladıklarını söyleyerek; "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm dünya çocuklarına kutlu olsun. Bugün aynı zamanda ulusal egemenliğimizi de kutluyor; Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü de sonsuz saygı ve minnetle anıyoruz.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bugün Çaycuma Belediyesi Zübeyde Hanım Çok Dilli Çocuk Yuvası'nı ziyaret ederek burada eğitim gören çocuklarımızın çocuk bayramını kutlamak istedik. Onların bayram sevincine ortak olmak ve bu bayram sevincini kendilerinde görüyor olmak bizleri son derece mutlu etti. Çocuklarımıza; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu, heyecanını hissettiren eğitimcilerimizi de ayrıca kutluyoruz. Onların bu son derece anlamlı gününü, bugünü onlara armağan eden Büyük Önderimizin yer aldığı tişörtleri hediye ederek kutlamak istedik. Hepside çok sevindiler. Hemen üzerlerine giydiler. Ortaya son derece anlamlı ve güzel bir tablo çıktı. Çocuklarımızın sevincini hep birlikte yaşadık" dedi.

ÇAYCUMA BELEDİYESİ'NE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Başkan Mantarlı Kurt, Çaycuma Belediyesi'ne teşekkür ettiği konuşmasında; "Çaycuma Belediyesi Zübeyde Hanım Çok Dilli Çocuk Yuvası gerek mimarisiyle gerek eğitim programı ile gerçekten takdir edilesi bir eğitim yuvası...Almanca ve İngilizce dil eğitiminin verildiği, okuma-yazma hazırlık derslerinin yer aldığı, drama, resim derslerinin bulunduğu, akıl oyunları ve oyun terapistinin yer aldığı bir ders programına sahip... Ayrıca yuvada Montessori eğitim hakim kılınmış durumda... Bununla birlikte böylesine özgün bir eğitim yuvasına Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün değerli annelerinin isminin verilmesi de son derece anlamlı olmuş. Bu anlamda Çaycuma Belediyesi'ne çok teşekkür ediyor; çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz" sözlerine yer verdi.

Son olarak çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren dernek yönetimi, yuva müdürü Özlem Dirimeşe'ye ve yuva öğretmenlerine teşekkür ederek çocukların bayramlarını kutladı.