Edinilen bilgileye göre, sabah saatlerinde esnaf arkadaşları birlikte kahvaltı yapan Ali Yorulmaz (35) kahvaltıda acı bal yedi. Bir süre sonra fenalaşan Yorulmaz, esnaf arkadaşı Erdal Durgut tarafından Alaplı Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Olayı anlatan Ali Yorulmaz, &[#]8220;Esnaf arkadaşlarımızla kahvaltı yapıyorduk. Kahvaltıda acı bal yedim. Sanırım acı balı biraz fazla kaçırdım. Bir süre sonra dünyayı beyaz görmeye başladım. Gazete okurken yazıların kaydığını ve resimleri bulanık gördüğümü fark ettim. Hemen arkadaşım Erdal Durgut´a haber verdim. Oda bana önce sıcak su içirdi. Ardından Alaplı Devlet Hastanesine götürdü. Kendisine teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Esnaf Erdal Durgut da, &[#]8220;Ali Yorulmaz ile birlikte beraber kahvaltı yaptık. Kahvaltı da acı bal yedi. Bir süre sonrada beni arayarak fenalaştığını söyledi. Bende apar topar yanına giderek ona sıcak su içirdim. İçtiği sıcak suyun ardından kendisi istifra etti. Hemen kendisini hastaneye götürdüm&[#]8221; diye konuştu.
AK Parti Alaplı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Koçak´ta esnaf Ali Yorulmaz´ı hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Öte yandan hastane de kendisine serum takılan Ali Yorulmaz´ın bir süre müşahede altında tutulduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi
Editör: Pusula Gazetesi