Abdülsamet Gödeoğlu sinema bölümü öğrencilerinden birisidir. Genç biri isim olarak yaptığı işler ile adını duyurmaya başladı. Çektiği çeşitli kısa filmler bulunuyor. Bu filmlerinde hem aklındakileri ve projelerini hem de genç olmasına rağmen şimdiye kadar elde ettiği deneyimleri ve birikimleri sunuyor.

Kısa filmleri ile başarı yakalamak isteyen genç adam aynı zamanda kısa film yarışmalarına katılmayı da istiyor. Radyo televizyon ve sinema bölümü öğrencilerinden biri olarak sektörde yükselmeyi amaçlıyor. İnsanlara örnek olmak ve onlara yol göstermek için kaliteli projelere hayata geçirmeyi amaçlayan birisidir. Eğitimini en iyi şekilde almak için çalışmalarına devam ediyor.

Gödeoğlu'nun Eğitim Hayatı

Abdülsamet Gödeoğlu lise eğitimini Özel Beyza Lisesi'nde tamamlamıştır. Liseden mezun olduktan sonra üniversite sınavında beklenmeyen birtakım durumlar ortaya çıktı ve mezuna kalmak zorunda kaldı. Daha sonra ise eğitim hayatına yurtdışında mimarlık okuyarak devam etme kararı aldı. 8 aylık yurtdışı mimarlık bölümü eğitiminden sonra ise Türkiye'ye geri dönme ve farklı bir bölüm okuma kararı aldı.

Bu bölün ise çocukluğundan beri hayali olan radyo televizyon ve sinema bölümü oldu. Sinemaya çok küçük yaşlardan beri ilgi duyan Gödeoğlu, eğitimini Beykent Üniversitesi radyo televizyon ve sinema bölümünde almaya başladı. 23 yaşında olan genç isim şu anda eğitim almaya ve kısa filmler çekmeye devam ediyor.

İnstagram =sametgodeoglu