Abdulsamet Gödeoğlu sosyal medyada yapmış olduğu dijital sanat tasarımları ile ilgi çeken isimlerden birisi oldu. 10 Aralık 1998 doğumlu Gödeoğlu Aslen Kahramanmaraşlıdır. İstanbul Beykent Üniversitesi radyo televizyon ve sinema bölümünde eğitim almaya devam eden genç yetenek yurt dışında almış olduğu 8 aylık Mimarlık eğitimi ile bambaşka bir dünyanın kapısını alınmamıştır.

Almış olduğu eğitim gereği bilgisayar programları ile de yakından ilgilenen Abdulsamet Gödeoğlu Bu programlar ile kendi yeteneğini birleştirdiğinde ortaya çok farklı ve eğlenceli çalışmalar çıkarıyor. Sosyal medya hesapları üzerinden isteyen herkese ücretsiz olarak tasarladığı bu renkli çalışmalar kısa sürede büyük ses getirmiştir.

Çocukluk dönemlerinde ticaretin içerisinde büyüyen ya Kısa bir dönem ticaret ile uğraşan Abdulsamet Gödeoğlu 2007 yılında Yalancı Yarim dizisinde Barış Akarsu tarafından canlandırılan Tarık Tekelioğlu karakterinin etkisiyle oyunlardan bugünlere gelen merak içerisindedir. Ve halen oyunculuk eğitimine devam eden yetenekli isim bu alanda çok büyük hayallere sahiptir.

Sanat ve oyunculuk alanında göstermiş olduğu bu hızlı gelişim ve başarılı süreç için ekip arkadaşlarının çok büyük bir desteği olduğunu belirten yetenekli isim bugüne kadar birlikte yürütmüş olduğu çalışmalar da ona destek olan Müge Ak, Naz Orhan, Hilal Özbek, Emre Sipahi ve Atilla Süleyman Çelebi'nin süreçteki payını Her zaman dile getirmektedir.