TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ise kritik haftalar başladı. Kırmızı-lacivertli ekip hafta sonunu BAY olarak geçirirken kümede kalma yolunda mücadele verdiği rakilerden 1922 Konyaspor haftayı 1 puanla kapattı, Pazarspor, Akhisar Belediyespor ve Eskişehirspor ise haftayı yenilgi ile kapattı. Zonguldakspor ise haftayı BAY geçmesine rağmen karlı bir haftayı geride bıraktı. Elmas haftayı 33 puanla 14'üncü sırada tamamladı.

8 GÜNDE 3 KRİTİK MAÇ OYNANACAK
Zonguldak Kömürspor 9 Nisan Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Bucaspor ile karşı karşıya gelecek. Elmas bu maçın hemen ardından yoğun kar yağışı nedeniyle oynanmayan ve İstanbul'dan geri döndüğü Pazarspor maçını 13 Nisan tarihinde deplasmanda oynayacak. 17 Nisan Pazar günü ise deplasmanda 1922 Konyaspor ile oynayacak olan Elmas özellikle Pazarspor ve 1922 Konyaspor maçlarına büyük önem veriyor.

BUCA HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Zonguldak Kömürspor sahasında oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde Fener Sahası'nda yaptığı idmanlarla devam ediyor. Kırmızı-lacivertli ekipte Teknik Patron Şenol Demir 8 günde oynayacakları 3 maçtan en iyi sonucu alarak üst sıralara çıkabilmek için futbolcuların en iyi şekilde maçlara motive ediyor.