Kamu bankalarından olan Vakıfbank, koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşların temel ihtiyaçları için yeni kredi kampanyası başlattı. Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi başlıklı kampanyada, orta ve düşük gelir gruptaki vatandaşlar için yüzde 0,49 düşük faizli kredi imkanı sunuluyor.

TEMEL İHTİYAÇ DESTEK KREDİSİ

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında orta ve düşük gelir grubunda yer alan müşterilerimize finansman desteği sağlamak için hazırlanan "Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi" kampanyası VakıfBank'ta.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

10.000 TL'ye kadar,

6 ayı ödemesiz olacak şekilde, 36 aya kadar vadeli,

Aylık eşit taksitli,

Aylık %0,49 faiz oranına sahip olacaktır.

KİMLER FAYDALANABİLİR?

Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi kampanyasından hane halkı geliri 5.000 TL ve altında olan bireysel müşteriler faydalanabilecektir.

Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisine nasıl başvurabilirim?

Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi başvuruları 29 Mayıs 2020'de sonlandırılmıştır.

BAŞVURUMUN SONUCUNU NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

Kredi başvurunuzun güncel durumunu öğrenmek için hemen tıklayınız.

KREDİMİ NASIL KULLANABİLİRİM?

Kredi kullanabilmeniz için öncelikle tarafınıza mutlaka onay SMS'i gelmesi gerekmektedir.

Onay mesajınızı aldıktan sonra, şubeye gitmeden aşağıdaki adımları takip ederek VakıfBank Mobil ve İnternet Bankacılığı üzerinden kredinizi kullanabilirsiniz.

KREDİNİZİ KULLANMAK İÇİN;

VakıfBank Mobil'den Başvurular>İhtiyaç Kredisi Başvurusu menüsünden Kredi Tipi olarak 6 Ay Ödemesiz Dönemli Destek Kredisi seçerek kullanabilirsiniz.

İnternet Bankacılığından Başvurular>İhtiyaç Kredisi Başvurusu menüsünden Kredi Tipi olarak 6 Ay Ödemesiz Dönemli Destek Kredisi seçerek kullanabilirsiniz.

KREDİNİZİ ALMAK İÇİN;

Kredi tutarınızı, Şubeye gitmeden VakıfBank ATM'leri üzerinden kartla hemen çekebilirsiniz. Kartınız yoksa VakıfBank Mobil'de yer alan QR İşlemlerini kullanarak ATM ye dokunmadan da paranızı çekebilirsiniz.

Ayrıca www.vakifbank.com.tr web sitemizde sağ üstte yer alan İnternet Bankacılığı'na tıklayarak açılan giriş sayfasına müşteri veya TC Kimlik numaranızı ve şifrenizi girerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

VakıfBank Mobil İçin;

Iphone ve android cep telefonları için uygulama marketlerinden VakıfBank Mobil'i indirerek, müşteri veya TC Kimlik numaranız ve şifrenizi girerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Şifrenizi hatırlamıyorsanız hemen almak için tıklayınız.

VAKIFBANK İNTERNET BANKACILIĞI MÜŞTERİSİ DEĞİLİM, NASIL OLABİLİRİM?

Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi başvurunuz olumlu sonuçlandıysa ve VakıfBank müşterisi değilseniz;

Bankamıza ait kredi kartınız veya Bankomat kartınız var ise;

Dilerseniz akıllı telefonunuza ücretsiz VakıfBank Mobil uygulamasını indirerek bu işlemi oradan da yapabilirsiniz.

Ayrıca, www.vakifbank.com.tr web sitemizde sağ üstte yer alan İnternet Bankacılığı'na tıklayarak, İnternet Müşterisi Ol seçeneğinden de bilgilerinizi girerek internet bankacılığı müşterisi olabilirsiniz.

VakıfBank müşterisiyseniz ama Bankamıza ait kredi kartınız veya banka kartınız bulunmuyor ise;

Aralarında birer boşluk bırakarak VBIM, TC KİMLIK NO, NÜFUS CÜZDANI SERİ NO, İKAMETGAH İL PLAKA KODU bilgilerinizi yazıp 6757'ye SMS göndererek internet bankacılığı müşterisi olabilirsiniz.