TTK Üzülmez Müessesesi Kuyubaşında 24.00-08.00 vardiyası çıkışı ile 08.00-16.00 vardiyası girişinde düzenlenen doğum gününde madencilerin sürpriz kutlamasına GMİS Üzülmez Şube Başkanı Sefer Karakabak ve şube yöneticileri, işyeri temsilcileri ile maden işçileri katıldı.

Gece vardiyası çıkışında gerçekleştirilen doğum günü kutlamasında bir konuşma yapan GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, 18 Mart'ın Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü olduğunu, Çanakkale Köprüsü'nün de bugün açılacağını belirterek, "Aynı zamanda bugün benim 57'nci doğum günüm. Böyle bir günde hem sizlerle yaş günümü kutlamak istedim, hem de böyle onurlu bir günü sizlerle paylaşmak istedim. Sizler bana güvendiniz, ben de sizlerin hiçbir zaman başınızı yere eğmeden bu yolda sizlerle birlikte devam ediyorum. 1997 yılında işe nasıl başladıysam aynı heyecanla, aynı hırsla çalışmalarıma devam ediyorum. Bugün burada bu organizasyonu düzenleyip bana destek olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Demir, konuşmanın ardından yaş günü pastasını keserek madencilere ikram etti.

Gündüz vardiyası girişinde kuyu başında bir konuşma yapan GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, 1997 yılında TTK'ya işbaşı yaptığını, Amelebirliği ve GMİS Şube Başkanlığının ardından GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreterliğine seçildiğini anlatarak "57'nci yaş günümü kutlamak için sizlerle birlikte bugün kuyu başındayım. 1997 yılında TTK'ya işbaşı yaptım. O günden bugüne mücadeleye devam ediyorum. 25 sene önce işe nasıl başladıysam, aynı azimle, aynı inançla, aynı güvenle aynı yola devam ediyorum.

Bugün benim için çok değerli bir gün. Benim için en değerli varlıklar sizlersiniz. Sağolun, varolun. Allah razı olsun" dedi.

Ardından yaş günü pastasını üfleyen Demir, "Ben her zaman sizin içinizdeyim. Bundan onur ve gurur duyuyorum. Ben maden işçisiyim. Benim için en değerli varlıklar sizlersiniz. Teşekkür ediyorum" dedi.

Kutlamada maden işçilerine pasta ve tatlı ikramında bulunuldu.