Zonguldak Sanat Teknik Gençlik Spor Kulübü sporcularına kuşak sınavı yaptı. Zonguldak'ta yıllarını Taekwondo sporuna veren tecrübeli antrenör Mehmet Salih Abay ve yardımcı antrenörler Hakan Cansız ve Neslihan Köse nezaretinde Taekwondo eğitimi alan 50 sporcuya yönelik kuşak sınavları gerçekleştirildi.

Antrenmanlarını Dr.Derviş Nihat Arkat İlkokulu Spor Salonu'nda gerçekleştiren Sanat Teknik Gençlik ve Spor Kulübü küçük yaşta çocuklara ve gençleri spora teşvik ederek geleceklerine pozitif yönle yön veriyor. Sağlıklı, özgüveni üst düzeyre, bireysel yeteneklerini geliştirebilen, geleceğe umutla bakan, zeki, çevik ve ahlaklı bir nesil yetiştiren Antrenör Mehmet Salih Abay ve yardımcı antrenörler Hakan Cansız ve Neslihan Köse kulüpte aile havası oluşturdu.

Sanat Teknik Spor Kulübü sporcuları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda da gösterileri ile izleyenlerden büyük alkış almıştı.

50 SPORCU KUŞAK SINAVINDA ÜST ÜST KUŞAĞA GEÇTİ

Haftanın 3 günü, 3 antrenör, 60 sporcu ile Dr.Derviş Nihat Arkat İlkokulu Spor Salonu'nda çalışan Sanat Teknik Spor Kulübü kuşak sınavını da yine Dr.Derviş Nihat Arkat İlkokulu Spor Salonu'nda gerçekleştirdi. Velilerin de izlediği kuşak sınav oldukça heyecanlı ve görsel şölen şeklinde geçti. Sınavlar sonunda 50 sporcu başarılı olarak bir üst kuşağa terfi ettiler.

ABAY: SPORCULARIMIZI KUTLUYOR DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Sanat Teknik Spor Kulübü Baş antrenörü Mehmet Salih Abay sınav hakkında bilgi vererek şunları söyledi: "2022 yılı ikinci dönem kuşak sınavlarımızı başarıyla tamamladık. Sporcularımızın başarısı bizleri mutlu etti. Kuşak sınavları sonunda 50 sporcumuz başarılı olarak bir üst kuşağa terfi etti. Bizlere her türlü destek veren Dr.Derviş Nihat Arkat İlkokulu Müdürü Bahtiyar Emiroğlu'na, Sanat Teknik Gençlik Spor Kulübü Taekwonda Sorumlusu Mustafa İnce'ye, il dışından gelen misafirlerimize, velilerimize teşekkür ediyoruz. Kuşak sınavına katılan ve başarı gösteren sporcularımıza da başarılarının devamını diliyoruz. Kuşak sınavında eski sporcularım da hazır bulundu. Ayrıca antrenörlerimiz Hakan Cansız ve Neslihan Köse'ye de teşekkür ediyorum"