Zonguldak Merkez İlçe Nüfus Müdürü Remziye Pınarcık 43 yılngörev yaptığı İlçe Nüfus Müdürlüğü'nden emekli oldu .

Zonguldak'ta birçok kişinin nüfus cüzdanında imzası bulunan Remziye Pınarcık 43 yıllık devlet görevinde 25 senedir İlçe Nüfus Müdürlüğü görevini yürüttü.
Zonguldak'ta en az 100 bin kişinin nüfus cüzdanına imza attığını belirten Remziye Pınarcık, emekli olduktan sonra da Zonguldak'ta yaşamaya devam edeceğini belirtti. Devlet görevinin 6 yılını Devrek ilçesinde yapan ve sonrasında sürekli olarak Zonguldak'ta olduğunu görev yaptığını belirten Pınarcık "Zonguldak insanı hizmetin en iyisine layık" dedi.

Remziye Pınarcık Pusula Gazetesi'ne duygu ve düşüncelerini şu şekilde aktardı:
Şimdiye kadar yürüttüğüm ilçe nüfus Müdürlüğü'nde sürçü lisan ettiysem af diliyorum. İnsanları kırmamak için elimden geleni yaptım, herkese yardımcı olmaya çalıştım. Zonguldak insanı hizmetin en iyisini hak ediyor. Onlara hizmet etmek benim için bir gururdur. Birlikte çalıştığımız personel seviyeli bir şekilde görevlerini yürütüyor, benden sonraki gelecek müdürümüzün bu personelle uyumlu bir şekilde çalışacağını düşünüyorum. Devlette devamlılık istikrar önemlidir. Emekli olmam nedeniyle yemek düzenleyen ve katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu günler dilerim" dedi.