Zonguldak futboluna son 40 yıldır damga vuran ve birbirinden değerli 5 isimden oluşan, adlarına "Ekip" koydukları muhteşem 5'li 40 yıldır birlikte aynı yolda yürüyor.

40 YILDIR HİÇ BİR GÜÇ BU EKİBİ DAĞITIMADI!

Bundan 40 yıl önce Zonguldak futboluna hakem olarak başlayan Erol Pesen, Ertuğrul Bayram, İlkay Güner, Metin Cevahir ve Saim Kürekçi dostluklarını yıllarca sürdürdü. Birlikte bir çok futbol maçlarına aynı triyo olarak çıktılar, aynı kaderi paylaştılar. Yönettikleri adaletli maçlarla Zonguldak futbolunun sevilen isimleri haline gelen beşli hem bireysel olarak hem de aile olarak yıllara görüştüler. Aynı olaya birlikte sevinip birlikte üzüldüler. Her türlü etkinliğe birlikte gittiler. Kafa yapıları aynı olan 5'liye Zonguldak "EKİP" lakapı taktı. Bu ekip yaklaşık 40 yıldır birlikte. Zaman zaman yaşadıkları sorunları birlikte çözen EKİP hakemliği bıraktıktan sonra bu kez gözlemci olarak Zonguldak futboluna hizmet etmeye devam ettiler. Üst düzey görevler de alan EKİP'in birlikteliği bir çok kesim takdir ederken, bazı kesimler tarafından da kıskanılacak düzeylere ulaştı. 40 yıldır hiçbir güç bu ekibi dağıtamadı.

GENÇLİK HİZMETLERİ MÜDÜRÜ SERKAN KELEŞ'İ DE BİRLİKTE ZİYARET ETTİLER
Yaklaşık 2 ay önce Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde "Spor Hizmetleri Müdürü" görevine getirilen Serkan Keleş'i ziyaret eden EKİP, Keleş'e yeni görevinde başarı temennisinde bulundu.

SERKAN KELEŞ EKİP'E TEŞEKKÜR ETTİ

Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş ziyaretin ardından duygularını şu şekilde dile getirdi: "Bu grubun adı "EKİP"...Hakemlik hayatımın dönüm noktalarında bir olup birlikte ahde vefayı gördüğüm, Yürekleri ve Gönülleri dürüstlükle kaplı hocalarımın güzel dileklerine çok teşekkür ederim"