Kozlu Güney Mahallesi İncirharmanı mevkii Sümbül Sokak'ta yaşayan Dinçay Ailesi, uzun yıllar yol sorunu yaşıyor.

Kozlunun 4 Belediye Başkanım söz verdiği ve yapmadığı yolda İki yıl önce babasını hastaneye götürürken patika yolda uçuruma düşürdü. Mehmet Dinçay, şimdi de kanser hastası 81 yaşındaki annesi Neriman Dinçay'ı haftada üç gün sırtında taşıyarak hastaneye götürüyor.

Mehmet Dinçay, 5 engellinin kullandığı uçurumun kıyısındaki patika yolun yapılması için bir türlü sonuç alamadıklarını belirtti.Kozlu İlçe Belediye Başkanları Hüdayi Dökmeci, Ertan Şahin, Kerim Yılmaz ve Ali Bektaş, Dinçay, ailesine seçimde söz verdiler ama yerine getirmediler.

Mehmet Dinçay, gazetecilerden Medet umarak açıklamayı yaptı: "Gördüğünüz bu yolu yapmak için dört Belediye Başkanı söz verdi ve hiçbiri yapmadı. Uçurumun kenarındaki bu patika yolu beş engelli kullanıyor. Patika yolda babamı hastaneye götürürken düşürdüm ve yuvarlandı. 81 yaşındaki kanser hastası ve kemoterapi alan annemi haftada üç defa bu yoldan sırtımda taşıyarak hastaneye götürebiliyorum. Çektiğim çileyi görenler üzülüyor ama bana seçimlerde yol sözü veren başkanlar görmezden ve duymazdan geliyorlar. Buradan Zonguldakdaki tüm yetkililere sesleniyorum artık çektiğim çileyi görün be100 metrelik yolumu yapın. Çektiğim bu zülüm artık yeter."