Birinci Amatör Küme Merkez B Grubu'nun güçlü ekiplerinden Tersanespor bugün Fener Sahası'nda Güvenlikgücüspor ile karşılaştı. Maçta ilginç anlar yaşadı.

Tersanespor sahaya bu maçı kazanarak ligin bitimine 1 hafta kala play-offu garantilemek için çıkarken Gücünlikgücüspor ise daha önceden küme düşmesi kesinleşmesine rağmen prestij için çıktı.

Güvenlikgücüspor 11 kişiyi tamamlamayadığı için sahaya 10 kişi çıktı. Güvenlikgücücspor'da 4 futbolcu kısa süreler içinde sakatlanarak oyundan çıktı. 6-0 Tersanespor'un üstünlüğü ile devam eden maçın 30'ncu dakikasında Güvenlikgücüspor sahada 6 kişi kaldı.
MAÇ YARIDA KALDI

Güvenlikgücüspor'un sahada 6 kişi kalması nedeniyle maçı hakemi 30'ncu dakikada karşılaşmayı bitirdi. Maç ile ilgili kararı Salı günü toplanacak tertip komitesi karar verecek.

TERSANESPOR PLAY-OFF'U GARANTİLEDİ
Güvenlikgücüspor galibiyetiyle 25 puana yükselen Tersanespor play-off'u garantiledi. Maçın ardından Tersanespor'un başarılı antrenörü Ayhan Hotan Güvenlikgücüspor'un sakatlanan futbolcularına geçmiş olsun temennisinde bulununurken, play-off'u garantileyen kendi futbolcularını kutlayarak aynı başarıyı play-off maçlarında da göstermelerini istedi.