Zonguldak'ın Kilimli İlçesi'nde faaliyet gösteren Kilimli Esnaf ve Sanatkarları Odası'nın olağan genel kurulu yapıldı. Tek adayla gidilen kongrede Orhan Gülay, yeniden başkan seçildi.

Kilimli Crenides Hotel'de gerçekleştirilen kongreye; AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Ticaret İl Müdürü İsmail Maden, esnaf oda başkanları, sivil toplum kuruluşları, temsilcileri ve esnaf katıldı. Kongrenin Divan Başkanlığı'nı AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen yaptı.

Kongrenin açılışında konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Gülay, "24 yıldır beni hiçbir zaman yalnız bırakmadınız, Allah hepinizden tek tek razı olsun tekrar tekrar. Biz de size hizmet etmeye bu desteğe layık olmaya çalışacağız" dedi.

Kongrenin Divan Başkanlığını yapan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen "Orhan başkanımızı ve yönetimini hep desteklediniz ve o da hep esnafın yanında durdu. Devlet olsun devlet dışındaki özel bankalar olsun esnafın derdine derman olmak için gecesini gündüzüne katarak bu süreci yürüttüler. Allah'a hamdolsun, Bu sıkıntılar da giderildi ve esnafımızın hak ettiği imkanlara kavuştuğu günleri de gördük. Onun için ben başta olan Orhan Gülay Başkanım olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum, bundan sonra herhangi bir sıkıntı yaratmasın diye dua ediyorum. Evet ülkemiz ve dünya sıkıntılı günlerden geçiyor. Pandemi dediğimiz olay tüm dünya ekonomisini bozdu. Ve ülkemizin de sıkıntılı bir döneme girdiğine hepimiz şahit olduk. Vatanımıza, toprağımıza sahip olduğumuz sürece hep öyle oldu Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz top vursa sarsılmaz. Ben kongrenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Kongre sonrası açıklanan yönetim listesi şöyle: Başkan Orhan Gülay, Üyeler Hüseyin Palabaş, Yüksel Bayzan, Muhammed Şirin, Mustafa Göktepe, İsmail Tarlacı, Ercan Oğuz.

Denetim Kurulu: Atakan Ok, Burak Kocabacak, Osman Kuloğlu.