Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 23 yıl bayan kuaförlüğüne emek vererek kullandığı yatırım kredisi ile işini büyüten Gülcan Arslan'ı Halk Bankası Çaycuma Şubesi Müdürü Alparslan Başoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Reyhan Ünlütürk ile birlikte ziyaret ederek plaket verdi.

Son derece modern döşenerek yeni binasında hizmete giren Gülcan Bayan Kuaförünün örnek işletmelerden biri olduğunun altını çizen Başkan Kandemir; "Yaklaşık 280 kadın üyemiz var. Pazar tezgahından kuaför salonuna kadar hizmet veren tüm bayan esnafımız adına bu günde birleştik. Kredi Kefalet Kooperatifi hazine destekli kredisinin ve Halk Bankası'nın işletme kredilerinden faydalanarak kardeşimiz bu işyerini satın aldı. Tapusu kendi adına. İlçemizde ilklerden bir tanesi diyebiliriz. Bu anlamda günde Gülcan kardeşimizi tebrik ediyoruz, Kadınlar Günü'nü kutluyoruz"şeklinde konuştu.

Halk Bankası Çaycuma Şubesi Müdürü Alparslan Başoğlu ise; 'Kadınların iş hayatında üretken hale gelmesi istiyoruz. Gülcan Hanım da katma değeri yüksek bir meslek yapıyor. Kendisini tebrik ediyoruz"diyerek teşekkür etti. 3 katlı kuaför salonunu gezen Kandemir ve Başoğlu beğenisini dile getirdi.

Kuaför Salonu sahibi Gülcan Arslan da özel günde kendisini unutmayan Başkan Kandemir'e teşekkür ederek 23 yıllık meslek hayatında kendi iş yerine sahip olarak bir hayalini gerekleştirdiğini ifade etti.