Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Alaplı Belediyespor bu sezon alt yapı ağırlıklı genç kadro ile mücadele etti. Play-off'u son maçta kaybeden sarı-lacivertli ekip gelecek sezon güçlü bir kadro kurarak yeni sezona damga vurduya hazırlanıyor.
Sarı-lacivertli ekipte 12 yıldır istikrarlı şekilde antrenörlük yapan tecrübeli teknik adam Gökmen Başol ve yönetim arasındaki görüşmenin ardından A takımı bıraktı. Gökmen Başol gelecek sezondan itibaren tamamen Alaplı Belediyespor Alt yapısında görev yapacak.
YENİ ANTRENÖR İÇİN 4 KİŞİNİN İSMİ GÜNDEME GELDİ
Alaplı Belediyespor yönetimi 2022-2023 futbol sezonu için 4 isim üzerinde duruyor. Yönetim Serkan Bankoğlu, Yılmaz Yavuz, Faruk Varlık ve Hüsnü Akın'ı gündemine aldı. Yeni sezon öncesi bir aksilik olmaması halinde bu 4 isimden biri ile anlaşmayı planlayan Alaplı Belediysepor yönetimi güçlü bir kadro kuracak.
KALİTELİ FUTBOLCULAR ALINACAK
Alaplı Belediyespor son 4-5 sezonda en az 2 kez kılpayı Bölgesel Amatör Lige çıkma fırsatını kaçırdı. Sarı-lacivertli yönetim yeni sezonda özellikle Bölgesel Amatör Lig'de ön plana çıkan kaliteli ve yetenekli futbolcuları kadrosuna dahil ederek BAL'a çıkmanın hesaplarını şimdiden yapmaya başladı.