Geleneksel olarak düzenlenen ve Çaydeğirmeni Belediyesi tarafından organize edilen Futbol dostluk turnuvası sona erdi. Tüm rakiplerini geride bırakarak finale yükselen Kaypaklarspor ile Keskinlerspor takımları finalde kozlarını paylaştı.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'in de izlediği, baştan sona zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmayı Keskinlerspor 7-5 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte büyük bir sevinç yaşayan Kesinlerspor şampiyonluk kupasını Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'in elinden aldı. Turnuvada ikinci olan Kaypaklarspor'un yanı sıra gol kralı ve turnuvanın futbolcusuna madalya ve kupaları verildi.

SATILMIŞ GEBEŞ TÜM TAKIMLARI KUTLADI

Kupa töreninde konuşma yapan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş şunları söyledi: "Futbol dostluk turnuvası dostlukla başlayıp, dostlukla bitti. Şampiyon olan Keskinler takımını tebrik ediyor, katılan tüm takımlarımıza da teşekkür ediyorum. Turnuvanın başından final maçına kadar bize yalnız bırakmayan sevgili Çaydeğirmeni hemşerilerimize de teşekkür ediyorum"