Dünya mirası listesinde yer alan Peri Bacaları'nın sahibi Kapadokya' da alışıldık otel konseptinden farklı detaylar. Kapadokya kültürel zenginliği ve mimarisindeki olağanüstü detayları ile fark yaratan turizm cennetlerinden biridir. Ayrıca değerler bütünü ile birçok ziyaretçiyi her yıl ağırlama kapasitesine sahip olan bu yer otelleri sayesinde de fark yaratmaktadır. Özellikle modern yaşama dair detaylardan sıkılanlar için Kapadokya'nın Taşkonaklar konsepti büyük ilgi uyandırmaktadır. Farklı medeniyetlere ev sahipliği yapan Kapadokya'da farklı bir tatil deneyimi yaşamak isterseniz en doğru adrestesiniz.

Sunmuş Olduğu Olanaklar

Taşkonaklarda geçireceğiniz balayı veya tatil keyfini üst seviyelere çıkarmanız için birçok olanak tanınmaktadır. Özellikle sahip olduğu oda seçenekleri sayesinde her zevke ve bütçeye uygun imkanlar tanınmaktadır. Oda kategorisi içerisinde delüks odalar, junior süitler, suit oda, jakuzi deluxe teras oda, jakuzili royal süitler yer almaktadır. Oda imkanının bol seçenekli olmasının yanında lezzetli mutfağı ve çeşitli menüleri ile misafirlerini en güzel şekilde ağırlamaktadır. Kapadokya'nın muhteşem manzarasına karşı sunulmuş olan ikramlardan yararlanarak harika zaman geçirmek oldukça keyifli olacaktır.

Aktiviteler İle Tatiliniz Renklenecek

Kapadokya butik otel zengin ve birbirinden farklı konsepti ile büyük ilgi uyandırmaktadır. Ayrıca sunmuş olduğu aktivite olanakları ile boş anlarınızı daha hareketli ve renkli bir hale dönüştürecektir.

Gerçekleştirilen aktiviteler şu şekilde sıralanabilir;

  • Balon turları
  • Kültür ve arkeoloji turları
  • Binicilik
  • Jeep- safari organizasyonları
  • Yürüyüş turları
  • Günbatımında piknik

Tüm aktiviteler sayesinde hem Kapadokya'nın eşsiz güzellikleri ile tanışacak hem de keyifli anları unutulmaz hale getireceksiniz. Güneşin doğduğu ana eşlik ederek harika ve eşsiz güzelliklere tanık olacaksınız. Ayrıca yürüyüş ve safari organizasyonları sayesinde farklı bir deneyim yaşayarak hayatınıza unutulmaz detaylar ilave edeceksiniz. Masallardan gelen bir manzara gibi duran bu şehirde zaman geçirmek çok iyi gelecek.

Balayında Farklı Bir Deneyim

Alışıldık balayı organizasyonları oldukça sıkıcı bir hal almaya başladı. Birbirinin aynısı imkanlara sahip otellerde geçirilen balayı popülerliğini oldukça kaybetti. Daha farklı ve biraz daha kültürel detaylara sahip balayı konseptleri ilgi çekmeye başladı. Kapadokya balayı modern detayların kültürel bir atmosfer içerisinde harika sunumunu gerçekleştiriyor. Balayınız size özel ve değişik detaylar ile harika geçsin. Herkesin yaşamış olduğu değil size özel balayı odaları ve imkanları ile farklı bir tatil geçirme imkanına kavuşacaksınız. Muhteşem manzara eşliğinde yenilecek özel ve güzel akşam yemeklerinde bu atmosferin hiç bozulmamasını dileyeceksiniz.

Rezervasyon ve Fiyat Bilgisi

Bu harika tatil deneyimini yaşamak için vakit kaybı yaşamayın. Hayal ettiğiniz her detayın en ince ayrıntısına kadar planlanmış olması size çok iyi gelecek. Aklınızda bir soru işareti var ise hemen iletişime geçebilir ve ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Siz kendinize en iyi gelecek olan tatil seçiminizi en doğru adresten almayı hak ediyorsunuz. Kapadokya'da hayal ettiğinizin ötesinde bir yer sizi bekliyor.