Bölgesel Amatör Lig 6'cnı Grup'ta mücadele eden Ereğli Belediyespor ikinci yarının ilk maçını deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile oynayacak. Bu zorlu maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden eflatun-beyazlı ekipte yeni transferlerin de takıma kalımı ile umutla hazırlanıyor.
İLK MAÇTA YENİLMİŞTİ
Ereğli Belediyespor sezonun ilk maçında saha ve seyircisi önünde oynadığı Kırıkkale Büyük Anadolu maçından mağlup ayrılmış ve kötü başlangaç ligin ilerleyen haftalarında devam etmişti. Eflatun-beyazlı ekip ikinci yarı hem rövanşı almak, hem de ikinci yarıya iyi başlangıç yapmak için deplasmana galibiyet parolasıyla gidecek.
TARAFTAR KIRIKKALE'YE AKIN EDECEK
Ereğli Belediyespor'un en büyük destekçisi olan Genç Ereğlililer Taraftar grubu da deplasmana maça gidecek. Konu hakkında yapılacak açıklama şöyle: "Hafta sonu ikinci yarıya başlıyoruz. Takımımıza yeni katılan transferlerimiz ile ikinci yarıya güzel başlangıç yapmak istiyoruz. Takımımızın iyi günde kötü günde hep yanında olduk ve olmayada devam edeceğiz. Saat Kulüsi önünden Pazar günü 08.00'da hareket edeceğiz. Bizlere araç tahsis eden belediye başkanımız Halil Posbıyık teşekkür ederiz"