TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da moraller yerinde. Pazar günü deplasmanda Hekimoğlu Trabzon maçından 4-1 gibi farklı skorla galip ayrılan Zonguldakspor'un Kulüp Başkanı Süleyman Caner son anda kurulan bir takım olduklarını, iyi bir kamp dönemi geçirememelerine rağmen takımın her geçen gün iyiye gittiğini söyledi.

"İYİ KAMP DÖNEMİ GEÇİREMEDİK"

"Bu sevinci bu mutluluğu bizlere yaşatan tüm futbolcularımıza ve bizleri yanlız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Zor bir yola giriyoruz. Her zaman söylüyorum. Son dakika kurulan bir takımız. Son anda kurulan bir takım olduğumuz için iyi bir kamp dönemi geçiremedik. Ama buna rağmen her maçta üzerine koya koya ekliye ekleye, iyi olma yolunda ilerliyoruz. Bu takım çok daya iyi olacak" ifadeleri kullandı.

"STAT ZEMİNİ DÜZELMESİ ŞART"

Caner, ''Kendi sahamızdaki maçta puan kayıplarımız oldu ama puan kayıplarının büyük ölçüde zeminin azizliğine uğradık. Takımımız özlendiği gibi pas yüzdesi yüksek bir takım. Zemin iyi olursa göze hoş gelen lehimize olan bir futbol oynarız. Zemkin kötü olunca bu pas tarafiği aksıyor. İstediğimiz futbolu ortaya koyamıyoruz. Dolayısıyla artık zeminin yapılması lazım. Artık tribünden vazgeçtim zemin yapılsın. Kaç tane bakana bunu anlattım. Zeminin artık bakımı yada ihalesi yapılsın. Ara pansumanlarla yapılacak bir olay değil bu. İnşallah Zonguldakspor'a yakışır bir zemin yaparlar'' dedi.

"RAKİBİ KÜÇÜMSEMİYORUZ"

Şanlıurfa maçının çok kritik olduğunu ve rakibi küçümsemediklerini belirten Caner, '''Bu hafta Şanlıurfaspor ile oynayacağız. Rakibimiz son sırada olabilir. Ama hiç bir zaman küçümsemeyeceğiz. Önemli olan bizim iyi bir futbol ortaya koymamız. Rakipten daha fazla biz isteyeceğiz. Kazanmayı arzu edeceğiz. Bizim gücümüz taraftarımız. Taraftarımızda inşallah Pazar günü maça gelerek takımlarına destek verirler. 90 dakika boyunca takımlarına destek verirler. Eski günlerde olduğu gibi yine aynı şekilde bir tane boş yer kalmasın. İlçelerden belediye başkanlardan da Pazar günkü maça yardımcı olmalarını bekliyorum. Her maça kazanmak için çıkıp, hedefimize adım adım ilerlemek istiyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi