Bursa ZONSIAD olarak 10 Mart 2019 pazar günü gerçekleştirdiğimiz üye kahvaltı etkinliğimiz geniş bir katılımla başarıyla gerçekleşmiştir.Etkinlikte misafirleri selamlayarak açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Serkan Durmus, Bursa ZONSIAD'ın kurulduğu günden bugüne dek yapmış olduğu faaliyetleri paylaşarak önümüzdeki günlerde planlanan etkinlikler ile ilgilide bilgi vermiştir.

Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Serkan Durmus kısa süre içerisinde hem Bursa hemde Zonguldak iline fayda sağlayan ve bu iki il arasinda iletişim köprüsü kuran bir dernek olma yolunda ilerlediklerini ifade etmiştir.

Tüm katılımcılarin soz alarak hem tanışma hemde fikir ve önerilerinin paylaştığı kahvaltı organizasyonu sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşmiştir.

Kahvaltımıza Karaelmas Kalkınma Derneği Başkanımız Sayın Metin Kara Istanbul'dan gelerek katılması bizleri onurlandırmıştır.

Serkan Durmus kahvaltı organizasyonunda sponsor olarak misafirleri ağırlayan Bursa Zonsiad yönetim kurulu üyesi Sadi Kayabası'na teşekkür ederken etkinlik büyük aile fotoğrafı çektirilerek sonlanmıştır.

Editör: Pusula Gazetesi