Geçtiğimiz aylarda 4. olağan genel kurulunu gerçekleştiren Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) yeni yönetimle ilk toplantısını, İstanbul'un en önemli merkezlerinden olan Tekstil Kentte kiralanan dernek binasında yaptı. Dernek Başkanı işadamı Nejdet Tıskaoğlu başkanlığında, yeni yönetimin hazır bulunduğu toplantıda Zonguldak ziyaretleri ve İstanbul ziyaretleri konuları görüşüldü, yeni dernek binasının resmi açılışı ve birçok konuda çalışmalar için atılacak adımların da takvimi planlandı.

'ZONSİAD her platformda öncü dernek olacak' diyen Başkan Tıskaoğlu,"Biliyorsunuz dernekçilik gönül işi, vefa işi, sabır işi, fedakarlık işidir, bizde ZONSİAD olarak derneğimizi daha iyi daha gözde yerlere getirmek için bu görevi devralmış bulunuyoruz. Amacımız ZONSİAD sivil toplum kuruluşu olarak burada gelenek görenek ve kültürümüzü yaşatarak gelecek nesillere bir hatıra bırakmak.

Dernek olarak yönetiminden üyesine hepimiz bir aileyiz ve ailemizi daha da büyüterek derneğimizi daha güzel bir yerlere getirmek için mücadele edeceğiz "diye konuştu.