Tıskaoğlu, yaptığı açıklamada, "Gazeteci arkadaşlarımız vakaya veya toplantıya gidiyorlar, sağlık görevlileri gibi gazeteci arkadaşlarımızda insanlar ile sürekli temas halindeler. Ofislerinden zorunlu olarak dışarı gittiklerinde bu maskelerini takmaları için arkadaşlarımıza maske hediye ettik. ZONSİAD olarak gazeteci erkadaşlarımızın korunması açısından bir adım atmış olduk. Buradan da tavsiyemiz mümkün oldukça öncelikle kendi sağlıkları ve aileleri için kalabalıkların biraz dışında kalarak çalışmalarıdır. Zorunlu olmadıkça çıkmamalarını ve evlerinde kalmalarını tavsiye ediyoruz. Sağlıklı bir Türkiye'ye ulaşacağız inşallah.
Bölgemizin haberlerini gurbetteki Zonguldak'lılara ulaştıran tüm gazeteci arkadaşlara sağlıklı yaşam diliyorum"diye konuştu.
Tıskaoğlu ayrıca; "Bu kampanyamıza maddi manevi destek veren ZONSİAD yönetim kurulu arkadaşlarıma, yönetim dışında maddi destek veren herkese, maske dağıtımında öncülük eden ZONSİAD yönetim kurulu üyesi Ergün Ece'ye, Elkab kablo üretim şeflerine ve Ankara temsilcimiz Ercan Karakuş'a teşekkür ediyorum"dedi.
Zonguldak ve ilçelerinde görev yapan gazetecilere verilmek üzere derneklere ve bazı gazetecilere maskeler teslim edildi. Ayrıca Çaycuma, Devrek, Ereğli Devlet Hastanelerine, Kilimli Dispanserine, Gelik Sağlık Ocağına, Gelik Belediyesine maskeler ulaştırıldı.