Zonguldak Belediye Meclisi olağanüstü toplanarak Barış Pınarı Harekatı'na destek verdiler. Olağanüstü mecliste Belediye Başkanı Doktor Ömer Selim Alan olmak üzere bütün belediye meclis üyeleri hazır bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve Belediye Meclis Üyeleri Gazipaşa Caddesi'ne çıkarak bayrak dağıttılar. Başkan Alan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ve İl Başkanı Hakkı Güney de eşlik etti.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, yapılan etkinlikle ilgili şöyle konuştu; "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından başarılı bir şekilde yürütülen, Barış Pınarı Harekatı dolayısıyla desteklerimizi bildirmek amacıyla Belediye Meclisi'mizi Olağanüstü topladık. Bu çerçevede, başta Zonguldak Belediye Meclisi olarak, tüm siyasi parti temsilcilerimizin de katılımı ile birlik ve beraberlik içinde Barış Pınarı Harekatında Ülkemizin ve Kahraman Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu bildirdik. İnanıyoruz ki gün, her türlü siyasi görüş ayrılıklarını bir kenara bırakarak birlik olma ve kenetlenme günüdür. Bu çerçeve de, harekatın başarılı ile tamamlanacağına yürekten inanıyor, fedakar askerlerimize muvaffakiyetler diliyoruz. Bu temenni kararımızın ardından, siyasi parti temsilcilerimiz ve belediye meclis üyelerimizle birlikte, çarşı esnafımıza Barış Harekatını yürüten Kahraman Mehmetçiğimize manevi destek olmak amacıyla, rengini Aziz Şehitlerimizin kanından alan, Türk Bayrağı'mızın dağıtımı gerçekleştirdik."

Editör: Pusula Gazetesi