Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 05 - 18 yaş grubu arası gençlerin yaz tatillerini daha verimli geçirebilmeleri, spor ile odaklanma, bilgisayar, tablet ve televizyondan uzak, birden çok branşlara katılabilecekleri, arkadaş edinebilecekleri ve uzman antrenörlerimiz tarafından zamanlarını en eğlenceli şekilde geçirebilecekleri bir ortam sağlıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve uzman antrenörler tüm çocukları ve gençleri İl Spor Merkezleri (Yaz Spor Okulları)'ne davet ediyor.

ANA BRANŞLAR SPORUN VAZGEÇİLMEZİ

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 29 Haziran tarihinden itibaren açılan ve devam eden Yaz spor okulları bünyesinde başta futbol, basketbol, atletizm, voleybol, tenis, bedminton, görüş, boks, tekvando gibi branşlara her zaman olduğu gibi yoğun ilgi var.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, devam eden faaliyetler için tüm gençlere seslenerek "Halen geç kalmış sayılmazsınız. Kayıtlarımız devam ediyor. Branşlara büyük ilgi var. Tüm spor alanlarımız günü dolu dolu geçiriyor. Tüm çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmasını istiyoruz. Biz bunun için varız. Gençlerimiz boş zamanlarını tablet ve bilgisayar başında geçirmesin. Sosyal etkinliklerimize katılarak kendilerini geliştirsin, iyi vakit geçirsinler istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi