Zonguldak Bölgesi B Klasman Yardımcı hakemlerinden Ali Rıza Öztürk Zonguldak'ta son kez düdük çalacak. Memleketi Trabzon'a dönecek olan Ali Rıza Öztürk yaklaşık 10 yıl önce eğitim amacıyla geldiği Zonguldak'ta Bülent Ecevit Üniversitesi'ni bitirdikten sonra hakemlik kariyerine başladı, kademe kademe B Klasman Yardımcı hakemlik görevine kadar yükseldi.

Zonguldak'ta çeşitli amatör futbol kulüplerinden futbol da oynayan Ali Rıza Öztürk memleketi Trabzon'a yerleşecek ve hakemlik yaşamına devam edecek.

Uzun süredir hakemlik yaptığı Zonguldak'ta son maçını Pazar günü 14.00'da Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda yönetecek olan Öztürk Elit Liginde Zonguldakspor ile Tuzlaspor arasında oynanacak maçta görev yapacak.

ADALETİYLE GÜVEN VEREN HAKEMDİ

Zonguldak'ın son dönemlerde yetiştirdiği başarıla hakemlerden birisi olan Ali Rıza Öztürk çıktığı maçlarda adaletli yönetimi ile futbolcuların, teknik heyet ve yöneticilerin yanı sıra futbolseverlerin de güvendiği hakemler arasında yerini almıştı. Zonguldak hakemliği Ali Rıza Öztürk'e Öztürk ise Zonguldak hakemliğine çok değer kattı.

Editör: Pusula Gazetesi