Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Derneği (DUMED), Zonguldak'ta uyuşturucu ile mücadele kapsamında rehabilitasyon Merkezi kuracak.

Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Derneği (DUMED) Zonguldak İl Başkanlığı tarafından tanıtım, dayanışma ve kaynaşma amacıyla kahvaltı etkinliği düzenlendi. Cumartesi günü Ballim Kafe'de düzenlenen etkinliğe DUMED Genel Başkanı İsmail Karadağ, DUMED Batı Karadeniz Bölge Başkanı Hakan Çebi, DUMED Zonguldak İl Başkanı Münevver Küçükertunç ile çok sayıda dernek üyesi ve davetli topluluğu katıldı.

GENEL BAŞKAN KARADAĞ: 14 İLDE DE REHABİLİTASYON MERKEZİ KURACAĞIZ

Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Derneği (DUMED) Genel Başkanı İsmail Karadağ, "Toplantımızın amacı Şu an İstanbul'da uyuşturucu ile mücadele için, Uyuşturucu bağımlıların tedavi gördüğü bir rehabilitasyon merkezi kuracağız ve yerimizi tuttuk şu an yapım aşamasında. Zonguldak'ta da amacımız da Hakan Çebi başkanımıza beraber böyle bir rehabilitasyon merkezi kurmak istiyoruz ve bununla alakalı olarak arkadaşlarla görüşmeye geldik ve gerekli adımları atacağız.

Ayrıca önümüzdeki ayda federasyonlar için başvuruda bulunacağız ortalama Türkiye genelinde 117 tane ilçemiz var 14 tane de ilimiz var. Hep beraber bütün DUMED ailesi olarak birleşip her ilde böyle bir rehabilitasyon Merkezi kurmak niyetimiz var "dedi.


HAKAN ÇEBİ: UYUŞTURUCU KULLANIM YAŞI DÜŞÜYOR..

Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Derneği (DUMED) Batı Karadeniz Bölge Başkanı Hakan Çebi'de, "Batı Karadeniz'de teşkilatlanma çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Gayemiz İsmail Başkan'ın önderliğinde burada bir uyuşturucuyla mücadele konusunda bir rehabilitasyon Merkezi kurmak ve bu uyuşturucu denilen illeti biraz daha asgariye indirmektir.. Çünkü uyuşturucu kullanım yaşı düşük yaşlara kadar indi. bu biz de bununla mücadele etmeye çalışıyoruz. Gönüllü arkadaşlarla beraber bir teşkilat kurduk ve çok iyi şekilde devam ediyoruz"dedi

MÜNEVVER KÜÇÜKERTUNÇ: DUMED'İ TANITMAK AMACIYLA BU ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİK.

Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Derneği (DUMED) Zonguldak İl Başkanı Münevver Küçükertunç'da, "Derneğimizi hem tanıtmak hem de dayanışma ve tanışma amacıyla toplantımızı düzenledik. İlk kez oldu ve devam olacak
Ayrıca önümüzdeki günlerde de kermes yapmayı düşünüyoruz.
Genel merkezimizin bize hazırlayıp yolladığı bir projemiz kapsamında Sokak çocukları yararına içinde İngilizce eğitim seti, en üst seviyeye kadar soru bankası il seviye test kitabı dağıtıyoruz"dedi.
Kahvaltı sonrasında Derneği tanıtıcı etkinlikler düzenlendi.