Zonguldak'ın en eski futbol sahalarından birisi olan Üzülmez Gönül Alışır sahası için beklenen müjde önceki gün verilmiş ve 12 yıldır atıl durumda olan sahanın ihalesinin 17 Ağustos tarihinde yapılacağı açıklanmıştı.

Zonguldak'ın köklü kulüplerinden Baştarlaspor, Üzülmezspor gibi takımların adeta yuvası haline gelen Üzülmez Gönül Alışır sahası'nın kapanmasının ardından tesis yetersizliği nedeniyle Baştarlaspor kapandı, Üzülmezspor ise zor günler geçiriyor.

12 yıldır kullanılmayan Üzülmez Gönül Alışır Sahası'nın altında kömür madeni bulunuyor. Kaçak olarak alınan kömürlerin oluşturduğu boşluk nedeniyle çökme yapan Üzülmez Gönül Alışır Sahası yapılan ihale aşamasında doldurularak eski haline getirilecek.

Zemin, tribün, soyunma odaları ve tesis yapılacak olan Üzülmez Gönül Alışır sahası bambaşka bir görüntüye sahip olacak. İhalenin yapılacağı haberi Zonguldak'ta büyük bir sevinçle karşılanmış ve tesisin görseli merak edilmişti. Üzülmez Gönül Alışır Sahası fotoğrafta görüldüğü gibi modern bir tesis haline getirilecek