Zonguldak'ta sabah saatlerinde etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle bir binanın çatısı uçtu. Uçan çatıdan kopan malzemeler evin yanında bulunan 2 binaya zarar verdi. Bir okula yaklaşık 50 metre uzaklıkta meydana gelen olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Zonguldak için yaptığı uyarıların ardından şiddetli rüzgar etkisini sabah saatlerinde gösterdi. İl genelinde etkili olan fırtına nedeniyle hayat olumsuz etkilendi, Ontemmuz Mahallesi'nde Necla Çelik'e ait 2 katlı binanın çatısı uçtu. Uçan parçalar yolun alt kısmında bulunan 2 binada maddi hasar oluşturdu. Çatısı zarar gören ve camları kırılan evlerle ilgili Zonguldak Belediyesi ve AFAD ekipleri inceleme gerçekleştirdi. Tehlike arz eden bölge ise belediye ekiplerince şerit içerisine alındı.

Evi hasar gören Vezir Demir (58) çatının altında kalmaktan saniyelerle kurtulduğunu ise şöyle anlattı; "Saat 09:00 gibi inanılmaz bir rüzgar ve fırtına çıktı. Ben dışardaydım. Hemen eve girdim. Birkaç saniye sonra bir gürültü koptu ve çatı yerle bir oldu. Yan komşumuzun çatısı 2 evimizin üzerine düştü ve hasar verdi. Maddi hasar oluştu. Allah'a şükür bizlerde bir şey yok. Çatılarda şu anda kırıklar var hiç olmazsa onların alınmasını, temizlenmesini istiyoruz. Yetkililer geldi incelemelerini yaptılar ve tutanak tuttular."

Editör: Pusula Gazetesi