Kömürlü termik santrallere 2 yıl daha baca filtresiz çalışma izni verecek 45'inci madde yasa teklifinden geri çekildi. TEMA Zonguldak İl Temsilcisi Berran Aydan, tepki amaçlı başlatılan imza kampanyasına destek veren 68 bin imzayı atanlara teşekkür ederek

"Başardık...
Kömürlü termik santrallere 2 yıl daha baca filtresiz çalışma izni verecek 45'inci madde yasa teklifinden geri çekildi! 68.000'i aşkın imzacımıza, tüm STK'lara, TBMM'de sesimizi duyan tüm vekillerimize ve [#]temizhavahaktır diyen herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

TEMA Ankara Temsilcisi Nevzat Özer, Zonguldak'ta temiz hava ve çevre konusunda insanları bilinçlendiren Berran Aydan'a teşekkür ederek "Bu bir savunuculuk örneği, başarı öyküsüdür" dedi.

ÖZER: "TEMA Zonguldak Temsilcisi Berran Aydan' ın nezdinde teşekkürlerimizi sunuyoruz"

Özer, sosyal medya hesabından "Doğasına, tertemiz havasına, yaşamına sahip çıkan bütün insanlara selam olsun. Bıkmayanlara, yorulmayanlara, birliği beraberliği yaratanlara armağan olsun. Bir şey çıkmaz diyenlere, imza atmaktan-paylaşmaktan bile çekinenlere ise, harekete geçmeleri için örnek olsun. Emeği geçen sayısız insana, termik/kömür konusunun çeyrek asırdır yılmaz takipçisi TEMA Vakfı Zonguldak Temsilcisi Berran Aydan 'ın nezdinde teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyi ki varsınız" paylaşımını yaptı.

Editör: Pusula Gazetesi