Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, "Karaelmas Kemal Köksal Stadı Kapalı tribünler tamamen bitti ve faaliyete geçti. Açık tribünlerin de kapatılması gündemde ve bu konuda ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Açık tribünlerin Hastahaneye bakan tarafında kayma var. Bakanlık yetkililerimiz geldiler ve incelediler. Şimdi proje hazırlanıyor. Stadyumun Fener Sahası'na doğru kayması gündemde. Projeye göre hareket edeceğiz. Önümüzdeki günlerde kesinlik kazanır" şeklinde konuştu.

"ATLETİZM PİSTİNİN KALDIRILMASI PLANLANIYOR"

Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın butik stad haline dönüştürülmesinin gündemde olması nedeniyle atletizm pistinin kaldırılmasının gündemde olduğunu belirten Tosun, "Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda ki çalışmalar nedeniyle atletizm pistinin kaldırılması planlanıyor. Atletizmciler için yer bakıyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde yer bularak çalışmalara başlayacağız. Atletizm sporunu da mağdur bırakmayacağız" dedi.

"ZONGULDAK'TA BELEDİYE YOK"

Başkan Tosun, özellikle Ordu'da yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni stadyum ile ilgili de konuşarak "Şu anda Ordu'da yapımı devam eden ve bitmek üzere olan stadyumu belediye yaptı. Bizim burada belediyemiz yok. İnşallah Ak Parti olarak Zonguldak Belediyesi'ni alırsak Zonguldak'a yakışır yeni bir stad yapacağız. Zonguldak'ın böyle bir stada ihtiyac var" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi