Zonguldakspor'un yıldız futbolcusu Turan Yılmaz'ın talipleri artıyor. 2016-2017 sezonunda Zonguldakspor forması giyen ve oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin taktirini kazanan 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu Turan Yılmaz, 2017-2018 sezonunda Yeni Orduspor'a transfer oldu. Orada da başarılı bir sezon geçiren Yılmaz, 2018 sezonunda tekrar Zonguldak Kömürspor'a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon kırmızı lacivertli forma altında attığı ve attırdığı golerle takımın ligde kalmasında büyük pay sahibi olan tecrübeli oyuncu Turan Yılmaz, gösterdiği başarılı performanslı büyük beğeni topladı. 30 yaşındaki deneyimli oyuncuya 2.Ligin yeni ekibi Kırşehirspor ve 3.Lig takımı Adliyespor talip oldu. Yılmaz'ın önceliğinin Zonguldakspor olduğu ancak Kırşehirspor'un teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

Turan Yılmaz Zonguldakspor forması ile bu sezon 1 kupa olmak üzere 6 gol kaydetti. Turan Yılmaz, Bölgesel Amatör Lig 26, TFF 2.Lig 63, TFF 3.Lig 100 ve Türkiye Kupasında ise 7 maça çıktı.

Başkent Edaşspor altyapısında 30 yaşındaki kanat oyuncusu Turan Yılmaz, Ostimspor, Çankaya Futbol Kulübü, Yeni Orduspor ve Zonguldakspor formalarını giydi.

Turan Yılmaz'ın gelen teklifler karşısında nasıl bir karar vereceği ise merak konusu.

Editör: Pusula Gazetesi