Zonguldakspor'un Boluspor'dan transfer ettiği genç golcü futbolcu Furkan Demir açıklamalarda bulundu. Zonguldak Filyos doğumlu olan Furkan Boluspor'dan hazır durumda geldiğini belirterek hocanın şans vermesi halinde oynamaya hazır olduğunu söyledi.

Furkan "Doğduğum kentin takımına geldiğim için mutluyum. İnşallah takımın başarısı için elimden geleni yapmaya hazırım. Her iki taraf içinde hayırlısı olur diyorum. Ben burada hem takım için, hem kendim için hem de şehir için elimden gelenin fazlasını vermeye hazırım. Zonguldakspor'u takip ediyordum. Sıralamasına falan hep bakıyordum. Transfer ani oldu. Benim transferden haberim yoktu. Boluspor'dan kiralık olarak bile ayrılma gibi düşüncem yoktu. Geldiğim için yine de mutluyum" dedi.

Furkan "Karagümrükspor iyi bir takım. Zorlu bir maç olacağını biliyorum. Ama bizde iyi bir takımız. İnşallah arkadaşlarımızla beraber sahada en iyisini yaparak 3 puan almak için oraya gideceğiz. İlerleyen haftalarda daha iyi durumda olacağız'' ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi