Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan Kapuz Plajı'nda basın mensupları ile bir araya gelerek kentin durumu, geleceği ve yapılacak projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Alan ayrıca Zonguldakspor'un durumu ile ilgili de açıklamalarda bulunarak Zonguldakspor'un 4 yıl önce doktorluğunu yaptığını ve bu süre içinde kulübün çayını ve simidini dahi yemediğini söyledi. Lafa gelince herkesin Zonguldaksporlu olduğunu dile getiren Başkan Alan "Lafla Zonguldakspor sevgisi olmaz" dedi.

"ZONGULDAKSPOR'U ALMA NİYETİMİZ YOK"

Kentin en büyük sportif değeri olan Zonguldakspor ile ilgili görüşlerini dile getiren Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan şunları söyledi: "Lafa gelince herkes ölüp bitiyor ama kimse fedakarlık yapmıyor. 4 sene önce Doktorluk yaptım ve ben Zonguldakspor'dan hiç bir destek beklemedim çayını simidini yemedim sadece suyunu içtim Zonguldakspor o haldeyken. Gönüllü olarak bu görevi yaptık. Topcularada bağırdım hocalarlada kavga ettim. 8 yaşındayken Zonguldakspor'un arkasından top toplardık. Lafla Zonguldakspor sevgisi olmaz"