Zonguldakspor'un da mücadele ettiği TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta tüm takımlar devre arasında transfer yapabilmek için hareketli saatler geçiriyor. Zonguldakspor'un rakipleri transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Zonguldakspor'un güçlü rakiplerinden sezonun ilk devresini 33 puanla 3'üncü sırada tamamladı. Sezon başında da güçlü transferlere imza atan Fatih Karagümrükspor A.Ş'nin 10 galibiyeti, 3 beraberliği, 4 mağlubiyeti bulunuyor. Fatih Karagümrükspor, en son Bursaspor forması giyen forvet oyuncusu Sercan Yıldırım ile görüşmelere başladı. İlk yarıyı kulüpsüz geçiren tecrübeli oyuncu, ikinci devre yüksek ihtimalle Karagümrük forması giyecek.

Karagümrük, öte yandan Samsunspor'da forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Çağrı Ortakaya ile sözleşme imzaladı. Karagümrük'ün yeni transferi Ahmet Aras, başkan Süleyman Hurma ile buluşarak 1,5 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Fatih Karagümrükspor'da alınan futbolcuların yanı sıra, takımdan ayrılan futbolcularda var. Karagümrük'te Serdar Özbayraktar, Burak Göksel, Emir Gökçe ve Gökay Iravul ile yollar ayrıldı.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 35 puanla 2'nci sırada mücadele eden Menemen Belediyespor ise Kasımpaşa'nın 1998 doğumlu orta saha oyuncusu Hakan Demir ile kiralık olarak anlaşmaya vardı. Menemenspor ayrıca, Gümüşhanespor'unsantraforu Hüseyin Çolak ile prensipte anlaştı.

2018-2019 futbol sezonunun ilk devresini 37 puanla liderlik koltuğunda tamamlayan Tuzlaspor, Sivas Belediyespor'dansantrafor Eren Görür ile anlaşmaya vardı.

Düşme potasında yer alan Bandırmaspor ise Çaykur Rizespor'dan genç kaleci Mert Kuleli ve Amedspor'dan tecrübeli kaleci Zülküf Özer ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Konya Anadolu Selçukspor, Alanyaspor'dan 1996 doğumlu sağ bek Reşo Akın ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı. Reşo Akın, önceki sezon Zonguldakspor'da forma giymişti. Reşo Akın'ın yanı sıra Anadolu Selçukspor, Kastamonuspor 1966 forması giyen 23 yaşındaki sol bek Ümit Karaal ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kahramanmaraşspor, Darıca Gençlerbirliği'nden Servan Taştan, Zeki Korkmaz ve Aziz Kızılgün ile anlaşmaya vardı.

Fethiyespor yönetimi tarafından; Ensar Baykan, Fahri Akyol, Ramazan Işık, Emrullah Yıldırım,Hakan Olkan,H.İbrahim Pekşen ve Metin Sevinç için kulüp bulmaları istendi.

Ligde 32 puanla 5'inci sırada yer alan Şanlıurfaspor'un yönetimi ise ikinci devre öncesinde ilginç bir karar imza attı. Şanlıurfaspor Yönetimi, transfer tahtasını açtırmama kararı verdi. Karara göre, Ocak ayında transfer yapılmayacak. Öncelik mevcut futbolcu ve teknik heyetin alacakları.

Editör: Pusula Gazetesi