TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'a gelir amaçlı üretilen projelere gerekli ilgi gösterilmiyor. Otopark dışında geliri olmayan Zonguldakspor tüm olumsuzluklara rağmen ligde iyi durumda.

Kulüp Başkanı Süleyman Caner tarafından kulübe gelir sağlamak amacıyla başlatılan saha içi reklam, forma reklamı ve protokol tribününde yer alan VİP koltuk satışlarından da şuana kadar istenilen verim alamadı. Saha reklamı bulunmayan Zonguldakspor'un, forma da ise Yurtbay ve HSY reklamı bulunuyor. Ayrıca VİP koltuklarda ise şuana kadar 10 adet satılabildi.

BAŞKAN CANER'İN FERYADI SÜRÜYOR

Kulüp Başkanı Süleyman Caner ''Kulübe gelir amaçlı forma saha içi reklam ve VİP koltukları satışa çıkardık. 3 projeden de hiç bir verim alamadık. Takımımız ligde güzel bir çıkış yakaladı. Herkesin takıma sahip çıkmasını bekliyoruz. Eğer gerekilen destek verilirse bu sezon en kötü play-off oynarız. Bu çocuklara inanın bizlerde elimizden geleni yapıyoruz. Lütfen herkesin bu konuda duyarlı destek versin. Bu takım desteklerle ayakta kalabiliyor" ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi