TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldaspor lige ara verip Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında bugün karşılaşacağı Menemen Belediyespor maçına konsantre oldu. Tüm hazırlıklarını tamamlayarak kentten ayrılan kırmızı-lacivertli ekipte hedef tur atlamak

İki hafta önce ligde de karşılaştığı ve 3-1 yenildiği rakibi Menemen Belediyespor karşısında hem ligin rövanşını almak, hem de rakibini kupada saf dışı bırakmak isteyen Zonguldakspor'da futbolcular tamamen kupaya odaklandı.

Perşembe günü 17.00'da oynanacak Menemen Belediyespor-Zonguldakspor maçı A Spor'dan da naklen yayınlanacak, futbolseverler karşılaşmayı şifresiz izleme imkanı bulacak.

Teknik Direktör Cahit Terzi Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapılan antrenmanlarda futbolcularını sık sık uyararak gerek Menemen Belediyespor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçına hem de ligde Pazar günü oynayacakları Fethiyespor maçına konsantre etmeye çalıştı.

LİGDE PAZAR GÜNÜ FETHİYE MAÇI VAR
Zonguldakspor Menemen Belediyespor ile oynayacağı kupa maçının ardından Pazar günü ise deplasmanda Fethiyespor ile zorlu bir lig mücadelesi verecek. Kırmızı-lacivertli ekip İzmir'den direkt olarak Fethiye'ye geçerek burada kampa girecek ve çalışmalarına Fethiye'de devam edecek. Zonguldakspor bu iki maçtan da zafer bekliyor. (Haber: Ender Yüksel)

Editör: Pusula Gazetesi