TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor'da kamp mesaisi başladı. Kırmızı-lacivertli ekip maddi-manevi sorunlar nedeniyle istediği kadroyu oluşturamazken kariyerinde ilk kez Zonguldakspor'u çalıştıran Serkan Afacan'ın ani bir şekilde takımdan ayrılıp Vanspor ile anlaşmasının ardından yönetim tecrübeli teknik adam Mustafa Dalcı ile anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezondan 19 futbolcunun sözleşmelerinin bitmesinin ardından takımda yalnızca 4 futbolcu kalmıştı. Yönetim ilk etapta sözleşmesi biten Sinan Ören, Hakan Çevik ve Berkan Akdeniz ile tekrar anlaştı, sözleşmesi devam eden Tezcan Gökmen, Egemen Yaylı, Sezen, ve Yiğit ile yola devam etme kararı aldı. Yönetim dış transferde ise Teknik Direktör Mustafa Dalcı'nın raporu doğrultusunda Kayserispor'dan 3 genç oyuncuyu kadroya dahil etti.

KIZILCAHAMAM KAMPI BAŞLADI
Zonguldakspor öğle saatlerinde kentten ayrılarak Kızılcahamam'da hareket etti. Geçtiğimiz yıllarda kamp yaptığı Patalya Otel'de kampa giren Zonguldakspor burada 15 gün kamp yapacak, henüz belirlenmeyen takımla da hazırlık maçı oynayacak.

Zonguldakspor'da Teknik Direktör Mustafa Dalcı'nın raporu doğrultusunda görüşülen ve görüşülecek futbolcularla anlaşma zemini aranarak biran önce Kızılcahamam kampına dahil edilecek ve kadro şekillenecek.

ELMAS, İNEGÖL'E KIZILCAHAMAM'DAN GİDECEK
Zonguldakpor 15 günlük kampın ardından 20 Eylül'de deplasmanda oynayacağı sezonun ilk maçı olan İnegöl'e Kızılcahamam'dan direkt olarak gidecek.