TFF. 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da heyecanlı bekleyiş başladı. Ligde son 4 maçından da galibiyet alamayan Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kahramanmaraş maçından galibiyet bekliyor. Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen, ligde ise kötü sonuçlar alarak galibiyete hasret kalan Zonguldakspor'un Kahramanmaraş maçında alacağı sonuç kritik hale geldi. Pazar günü sahadan galip ayrılması halinde 16 puana yükselerek play-off umutlarını sürdürecek olan kırmızı-lacivertli ekip yenilmesi halinde ise 13 puanda kalarak iddiasını büyük oranda kaybedip, kümede kalma mücadelesi verecek.

TAKIM KAMPA GİRİP MAÇ SAATİNİ BEKLEYECEK
Zonguldakspor Perşembe günü yaptığı teknik taktik çalışmasının ardından Cuma gününü dinlenerek geçirdi. Kırmızı-lacivertli ekipte futbolcular kulüp binasında kampa girerek Pazar günü 13.30'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak maçın başlama saatini bekleyecek.

TERZİ, SİNAN VE KEMAL YOK, KAMİL OYNAYACAK
Zonguldakspor'da Teknik Direktör Cahit Terzi cezası nedeniyle kulübede olamayacak, kaleci Sinan sakatlığı nedeniyle Kemal Cirgint ise Tuzla maçında aldığı ceza nedeniyle takımdaki yerini alamayacak. Sakatlığı bulunan ve 2 haftadır takımdaki yerini alamayan stoper Kamil İçer ise hafta içi tüm idmanlarda takımla birlikte çalıştı, görev verilmesi halinde Kahramanmaraş maçında oynayabilecek.

İKİ TAKIMDA 13 PUANDA

Zonguldakspor oynadığı 11 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi alarak topladığı 13 puan ve averajla 10'ncu sırada bulunuyor. Rakip Kahramanmaraşspor ise aynı Zonguldakspor gibi 11 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi ile 13 puan ve averajla 12'nci sırada yer alıyor.

Editör: Pusula Gazetesi