Zonguldakspor 2.lige çıktığı ilk iki sezon Beyaz Grup'da, tamamlanan sezonda ise Kırmızı Grup'da mücadele etti. 2019-2020 futbol sezonunda 2. Lig grupları Temmuz ayının ilk haftasında çekilmesi bekleniyor. Zonguldakspor'un Kırmızı mı, yoksa Beyaz Grup'ta mı yer alacağı şimdiden merak konusu. Daha önemlisi ise hangi takımlarla aynı grupta mücadele edeceği de ayrı bir merak konusu.

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de ise müsabakalar 1 Eylül 2019 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlarken, normal sezon 25 Nisan 2020 tarihinde sona erecek.

KİM DÜŞTÜ, KİM ÇIKTI

TFF 2. Lig müsabakaları sonucunda Beyaz Grubu 1. olarak tamamlayan Keçiörengücü ve Kırmızı Grubu 1. olarak tamamlayan Menemen Belediye Spor ile Play - Off müsabakaları sonucunda başarılı olan Fatih Karagümrük A.Ş. takımlarının Spor Toto 1. Lig'e yükseldi.
TFF 2. Lig müsabakaları sonucunda, Beyaz Grup'ta 16, 17 ve 18. sıraları alan, Bayrampaşa, Manisaspor ve Gaziantepspor takımları ile Kırmızı Grup'ta 16, 17 ve 18. sıraları alan Fethiyespor, Tokatspor A.Ş. ve Darıca Gençlerbirliği A.Ş. takımlarının TFF 3. Lig'e düştü.

İŞTE ZONGULDAKSPOR'UN MUHTEMEL RAKİPLERİ

BAKspor, Yeni Çorumspor, Ergene Velimeşespor, Bandırmaspor, Kahramanmaraşspor, Konya Anadolu Selçukspor, Afjet Afyonspor, Elazığspor, Kardemir Karabükspor, Hekimoğlu Trabzonspor, Kırşehir Belediyespor, Bayburt İl Özel İdare G.S., Van Büyükşehir Belediyespor, Kastamonuspor 1966, Samsunspor, Sakaryaspor, Sarıyer, Sancaktepe Belediyespor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Amed Sportif, Eyüpspor, İnegölspor, Utaş Uşakspor, Gümüşhanespor, Niğde Anadolu Futbol Kulübü, Ankara Demirspor, Hacettepespor, Manisa BŞB, Tuzlaspor, Şanlıurfaspor, Etimesgut Belediyespor, Pendikspor, Kırklarelispor, Sivas Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu, Zonguldakspor.

Editör: Pusula Gazetesi