Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta Zonguldakspor çok zorlu maça çıkacak. Grup'ta oynadığı 15 maçın 13'ünü kazanan, 2 beraberlik alıp hiç yenilmeyen Lider Manisa FK en yakın rakibi Hekimoğlu Trabzon'a 14 puan fark atmış durumda. Zonguldakspor Teknik Sorumlusu Barış Şeref, Manisa FK maçı için çok ilginç ve bir o kadar iddialı açıklamalarda bulundu. Şeref kamuoyunda Manisa FK'nın Zonguldakspor'u yeneceği yönünde bir algı olduğunu belirterek "Biz Masina FK'ya yenilmeyeceğiz" dedi.

"GOLLER BEKLENMEDİK ANDA GELDİ"

Deplasmanda oynadıkları Kahramanmaraşspor maçını değerlendiren Zonguldakspor Teknik Sorumlusu Barış Şeref, ''Maçın başında 2-0 öne geçtik. 2-0 öne geçtikten sonra beklenmedik anda yediğimiz 2 golle maç biranda 2-2'ye geldi. İkinci yarı öncesinde arkadaşlarla konuştuk, gol yemeyeceğiz diye de konuştuk hatta gol atacağız diye de konuştuk. İyi pozisyonlar bulduk ama atamadık. Gol de yemeden maçı 2-2 bitirdik ve Kahramanmaraşspor karşısında 1 puanla aldık. Bu da iyidir" dedi.

"ZONGULDAKSPOR KABUK DEĞİŞTİRİYOR"

Manisa FK ile kritik bir maç oynayacaklarını ifade eden Barış Şeref, "Diyorlar ki Manisa FK, Zonguldakspor'u yener. Ama bizde diyoruz ki Manisa FK, Zonguldakspor'u yenemez. Herkese Zonguldakspor'un kabuk değiştirdiğini ve her maça puan ve puanlar için çıktığını göstereceğiz. Oyuncularımla her gün toplantı yapıp bunu anlatıyorum. Özellikle Manisa FK'ya kesinlikle teslim olmayacağız. Biz böyle bir takım değiliz. Sahaya puan ve puanlar için çıkacağız. Takım olarak kenetlendik, maçı bekliyoruz"