TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden ve Türkiye liglerinin en köklü kulüplerinden birisi olan aralıksız olarak Türkiye Birinci Futbol Liginde 14 yıl boyunca mücadele edip 4 büyüklere kök söktüren temsilcimiz Zonguldakspor'un güvenliği bundan sonra MASER Özel Güvenlik Hizmetleri AŞ'ye ait olacak.

Türkiye'de tüm profesyonel maçlarda çıkan yasa gereği son yıllarda saha içi güvenliği özel güvenlik şirketleri sağlıyor. Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve MASER Özel Güvenlik Hizmetleri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ergenç bir araya sözleşme imzaladı. Bundan sonra Zonguldakspor'un iç sahada oynayacağı tüm maçlarda Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın güvenliği MASER Özel Güvenlik Hizmetleri AŞ tarafından sağlanacak.

METİN ERGENÇ: "TECRÜBELERİMİZ ZONGULDASPOR İÇİN"

Genç Girişimci MASER Özel Güvenlik Hizmetleri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ergenç sözleşme imza töreninin ardından yaptığı açıklamasında "Zonguldakspor, Zonguldak'ın en büyük değerlerinden birisi. MASER Özel Güvenlik Hizmetleri olarak mazisi başarılarla dolu, köklü bir kulüp olan Zonguldakspor'umuza böyle önemli bir hizmet vermekten dolayı gururluyuz. Bugüne kadar özel güvenlik hizmetleri alanındaki tecrübemizi Zonguldakspor için ve değerli taraftarlarımız için de kullanacağız. Zonguldakspor gibi büyük bir marka değeri ile birlikte çalışmak MASER Özel Güvenlik Hizmetleri olarak bizi de gururlandıracaktır. Bu sözleşme her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun. Pazar günü Zonguldakspor'umuza Konya Anadolu Selçuk karşısında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi