Zonguldakspor'da son 2-3 yıldır alt yapı antrenörleri Muhammet Şaffak ve Sadettin Birinci nezaretinde gerçekleştirilen proje ve program kapsamında kendini gösteren futbolculardan 3 kişi Milli takım seçmelerine katıldı. 13 yaşında ki stoper oyuncusu Arhan Çakıroğlu, sağ ön libero oyuncusu Göktan Gökçe ve Muzaffer Bakır, Ankara'da Milli Takım seçmelerine dahil oldu.

Elmas'ın 3 yıldızı Ankara'da Gençlerbirliği tesislerinde gerçekleştirilen Milli takım tesislerinde kendilerini gösterme şansı buldu. Sporculara Zonguldakspor alt yapı antrenörleri Muhammet Şaffak ve Sadettin Birinci de eşlik etti.

Seçmelerde Ay yıldızlı forma ile kendilerini gösterme fırsatı bulan 13 yaşında ki stoper oyuncusu Arhan Çakıroğlu, sağ ön libero oyuncusu Göktan Gökçe ve Muzaffer Bakır iyi performansları ile Milli takım antrenörlerinin gözüne girmeyi başardı.

ZONGULDAKSPOR'UN GURURU OLDULAR

Altyapı Antrenörü Muhammet Şafak gururlu olduklarını belirterek "Sporcularımız için Milli takım seçmelerimiz çok güzel geçti. Yeteneklerini sergileme fırsatı buldular, bunu da başardılar. Seçmeleri Süper Lig ve 1.Lig ekiplerinin alt yapı hocaları da izledi. İnşallah oyuncularımızı önümüzde ki günlerde milli takım kampına davet edilecekler. İnşallah sporcularımızın önü açılacak, diğer sporcularımıza da örnek olacaklar" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi