TFF 2. Lig Kırmızı gruptaki temsilcimiz Zonguldakpor Çarşamba günü sahasında Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında 2. Lig beyaz grup ekiplerinden Bayrampaşaspor'u konuk edecek. Saat 14.30'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak maç öncesinde kırmızı-lacivertli ekip tura odaklandı.

HAKEM CİHAN AYDIN MHK'YE ŞİKAYET EDİLECEK

Şanlıurfa maçının hakemi Cihan Aydın ile ilgili belgeleri MHK'ye göndereceklerini belirten Başkan Caner ''Şanlıurfa ile kendi sahamızda oynadığımız maçtan 3 puanla ayrılmak istiyorduk ama maalesef bir karambol golüyle sahadan yenik ayrılmak zorunda kaldık. Maç görüntülerini izledik ve maçla ilgili şikayetlerimizi Merkez Hakem Kuruluna göndereceğiz. Basına yansıyan başka olaylar da var. Bütün bunları toplayarak şikayetimizi yapacağız. Gerekli cezayı alacak''dedi.

"TUR ATLAYIP MADDİ GELİR TEMİN ETMEK İSTİYORUZ"

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner Ziraat Türkiye Kupası'nın maddi olarak kendileri için önemli olduğunu belirterek "Ziraat Türkiye Kupası maçında Bayrampaşaspor'la kendi evimizde oynayacağız. İstiyoruz ki Türkiye Kupasında belli bir aşama kaydedelim. Ligle beraber Türkiye Kupası zor oluyor ama tabi ki gelir açısından da ihtiyacımız var. Onun için nereye kadar gidebiliyorsak gitmeye çalışacağız. Yarın hafta için taraftar konusunda sıkıntı çekebiliriz. Liseli öğrencilerimizi hepsini maça bekliyoruz. Okullarda ki müdürlerimizin de öğretmenlerimizin de yardımcı olmasını temenni ediyoruz. Ne kadar kalabalık olursak takımımıza o kadar destek veririz. İnşallah galibiyetle ayrılarak bir üst tura çıkarız. Teknik heyet ve futbolcular işin bilincinde" dedi.

TESİS SORUNU ÇÖZÜLECEK

Başkan Caner 100. Yıl Tesisleri ve Üzülmez Sahası ile ilgili yaptığı açıklamasında ise ''Bakacakkadı 100. Yıl Tesisleri ile ilgili yapılan protokolle ilgili bir sorun yok. Yalnız maddi sıkıntımız var. Maddi sıkıntıyı çözersek başlayacağız. Üzülmez saha ile ilgilide yakında bir sonuç alırız. Bizim bu tesislere ihtiyacımız var" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi