TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Lara Kundu Otel Tesisleri'nde sürdürüyor.
Kırmızı-lacivertli ekip 22 Aralık Pazar günü başladığı kampta günde çift idman yaparak ikinci yarıya hazırlanırken, zaman zaman yaşanan elverişsiz hava koşulları Antalya'da bulunan takımları olumsuz yönde etkiliyor.
FUTBOLCULAR, 2.LİG, 3.LİG SOSYAL MEDYA'YA KONUŞTULAR
GÜRKAN ÖZTÜRK

Zonguldaksporlu futbolculardan Serhat Baştan ve Gürkan Öztürk Antalya kampında "2.lig, 3.lig sosyal medya" muhabirine açıklamada bulundular.
Kırmızı-lacivertli futbolculardan golcü Gürkan Öztürk ilk yarıyı ve kampı değerlendirerekk şöyle konuştu: "Bir çok maçta büyük şansızlıklar yaşadık. Çorumspor sürpriz bir çıkış yaptı, play-off barajının içinde. Bakıldığında Samsunspor, Manisaspor gibi takımlar bu ligin üstünde olan takımlar arasındalar. Maddi olarak bütçeleri iyi olduğu için iyi futbolcuları kadrolarına dahil edebiliyorlar. Bu takımların harcadıkları para kadar oynadıklarını düşünmüyorum. Elimizden geldiğince bu takımlara karşı iyi mücadele etmeye çalışıyoruz. İlk yarı itibarıyla kötü durumda da değiliz aslında. İkinci yarı için şartlar düzelirse play-off barajı içinde olacağımıza inanıyorum" dedi.

SERHAT BAŞTAN
Sezon başında Menemenspor'dan transfer edilen ve kanat oyuncusu olmasına rağmen ilk yarıyı 8 golle tamamlayan Serhat Baştan ise şöyle konuştu: "Kanat oyuncusuyum ve ilk yarıda 8 gol buldum. Bunu takım arkadaşlarımla birlikte yaptık tabiki, tek başına değil. Doğru oynayıp topla doğru yerde buluşuyoruz. Böylelikle takım arkadaşlarımında desteği ile ilk yarı 8 gol attım. Takım içinde yapılan değişiklikler nedeniyle rakipler bizi biraz zor çözüyor. Bu da bizim için iyi bir avantaj oldu. İlk yarıyı 23 puanla tamamladık, ancak daha fazla puanımız olabilirdi. İkinci yarı bizim için inşallah daha iyi geçecek" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi