TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un 18-21 Ekim tarihleri arasında Aydın, Kuşadası'nda yapılacak olan International Ephesia Cup katılacak. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz turnuvaya 9-13 yaş arasındaki sporcular ile mücadele edecek.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yanı sıra Göztepe'nin de mücadele edeceği turnuvada Zonguldakspor'da boy gösterecek. Daha önceki turnuvalarda başarılı bir grafik çizen kırmızı-lacivertli ekip bu turnuvada da biraz daha tecrübe kazanarak sporcuların gelişmesi sağlanacak.

ŞAFFAK, "BU TURNUVADA OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ"

Antrenör Muhammet Şafak, '' olarak biz bu tür organizasyonları önemsiyoruz. 4 sene içerisinde göreve geldiğimden beri bu şekilde 13-14 organizasyona katıldık. 9-12-13 yaş gruplarını kapsayan bir turnuva bu. Kuşadasında International Ephesia Cup adı altında olacak. Kaliteli bir turnuva. Türkiye'den ve yurt dışından takımların katılacağı bir turnuva olacak. Oyuncular bu turnuvada kendi performanslarını yükseltmesi için fırsat olacak. Turnuada Fenerbahçe, Beşiktaş, Göztepe gibi bildiğimiz gibi Süper Lig takımlarının altyapıları da olacak. Bizde bur turnuvadan olmaktan mutluluk duyarız. Turnuva Cuma başlayarak Pazartesi günü sona erecek. Hedefimiz sporcularımızın maç performanslarını yükseltmek istiyoruz. Türkiye zorlu bir süreçten geçiyor. Bizler Zonguldak Kömürspor altyapısı olarak Barış Pınarı harekatının sonuna kadar yanındayız'' ifadeleri kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi