TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da yönetim ve teknik heyet takımdan ayrılan 6 futbolcunun yerini doldurmak için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Kırmızı-lacivertli ekip Bayrampaşaspor'dan transfer ettiği sol bek Mehmet Öztonga'dan sonra prensip anlaşmasına vardığı Yeni Ordusporlu Mustafa Öztürk'ü de renklerine bağladı. 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Mustafa, Zonguldakspor'un Antalya kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başladı.

Zonguldakspor'un yeni transferi Mustafa Öztürk geçtiğimiz sezon 2. Lig Beyaz grupta Zonguldakspor'un da rakibi olan Pendikspor'da forma giydikten sonra bu sezon başında 3. Lig ekiplerinden Yeni Orduspor'a transfer olmuştu.

Mustafa futbol kariyerinde Bugsaşspor, Gebzespor, Bandırmaspor, Diyarbakır, Gümüşhanespor, Erzurum BŞ Belediyespor, Çamlıdere Şekerspor, Tepecik, Hacettepe, Nazilli Belediyespor, 1461 Trabzonspor, MKE Ankaragücü'nde futbol oynadı. Kariyerinde 52 golü bulunan Mustafa ikinci yarı Zonguldakspor forması giyecek.

Zonguldakspor'da orta sahaya güç katması beklenen tecrübeli futbolcu Mustafa'nın yeni takım arkadaşları ile çabuk uyum sağlayarak formayı kapması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi