TFF Başkanı Nihat Özdemir'in Corona Virüs salgını nedeniyle ertelenen liglerin 12 Haziran'da tekrar başlayacağı açıklamasının ardından futbol ailesi ikiye bölündü. Kulüplerin büyük bir çoğunluğu liglerin tekrar başlayacak olmasına tepki gösterirken, bazı kısmı ise TFF'nin açıklamasını yerinde bularak liglerin başlamasını istiyor.

ALİ TEMUR'DAN BÜYÜK TEPKİ

2015-2016 futbol sezonunda Zonguldakspor forması giyen ve kırmızı-lacivertli forma ile şampiyonluk yaşayarak Zonguldakspor'un 2'nci lige çıkmasında katkısı olan futbolcuların başında gelen sol bek Ali Temur liglerin tekrar başlamasını istemeyenlere büyük tepki gösterdi.

Bu sezon devre arasında Devrek Belediyespor'a transfer olan ve gösterdiği performansla yönetimin ve taraftarın taktirini toplayan tecrübeli futbolcu Ali Temur tepkisini sosyal medya hesabından paylaştı.

"ÇOK TUHAFIMA GİDİYOR"

Zonguldakspor'un eski futbolcusu Devrek Belediyesporlu Ali Temur'un açıklamaları şu şekilde: "Bazı futbolcu, hoca, menejerler 'neden ligler oynatılıyor' diye veryansın ediyor. Çok tuhafıma gidiyor. Oynatılmaması için sebep ne? Ülkede AVM, marketler, oteller, düğün organizasyonları, toplu taşıma araçları, cafeler açılmaya başlanıldığı bir ortamda futbolun oynanmaması fikrini savunanlar siz nasıl bir kafa yaşıyorsunuz? Evet insan sağlığı her şeyden önce gelir. Peki bu yerlerde insan sağlığı önemli degil mi? Bunu da neden yazıyorum biliyor musunuz? Buralar açılmaya başladığın da bu veryansın eden arkadaşlar çekim yapıp fotoğrafı ilk önce atacak arkadaşlar olduğu için. Kimisi AVM'de kimisi otel de, kimisi cafelerde. Ülkemizde bu tarz yerler açılacak ama futbol oynanmasın. Çok komik gerçekten. Bu arada bu oynanmasın diye yırtınan arkadaşlar bu virüsün 3 ay, 6 ay, 1 sene sonra tekrar çıkmayacağının yada devam etmeyeceğinin garantisi mi var? Bunun da cevabını yazın da bilelim. Bizim bilmediğimiz bir şeyleri belki sizler biliyorsunuzdur"